Turite ypatingų norų? Jūsų vestuvių stalas nustebins svečius, jei kreipsitės į „Food Projects” komandą! Kartą jaunieji mums prasitarė, kad labai mėgsta prosecco šampaną, tad specialiai jiems sukūrėme išskirtinius saldėsius: prosecco želė ir baltojo šokolado bei prosecco kremo desertus.
Įdomiai ir netradiciškai pateiktas maistas vestuvėms tampa jaunųjų prioritetu. Galime pasiūlyti interaktyvias maisto stoteles, kuriose svečiai galės patys pasigaminti norimas salotas ar susiplakti kokteilį iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Gamtos mylėtojams siūlome netradicinį grilio vakarėlį lauko terasoje ar gamtoje. Šventės vietos dekoravimas, jaukios atmosferos kūrimas ir išskirtinis meniu – mūsų rūpestis ir malonumas. Mes siūlome kitokį požiūrį į maistą – deriname jį prie šventės tematikos bei stilistikos. Food Projects pasirūpins užkandžiais, pagrindiniais patiekalais, gėrimais ir dekoracijomis nuo to momento, kai pradės rinktis Jūsų svečiai iki paskutinės šventės akimirkos. Garantuojame, kad maisto kokybė ir aptarnavimas atitiks aukščiausius reikalavimus.
Jei pirmenybę teikiate tradicijoms, rinkitės lietuviškos virtuvės patiekalus, tačiau pateiktus stilingai ir kiek kitaip nei esate įpratę matyti. Mūsų šefai gali pasiūlyti lietuviškus patiekalus, kurie tikrai nenuvils savo skoniu, tačiau maloniai nustebins išvaizda. Suprantame, kad maistas šventėms turi atitikti Jūsų asmeninį skonį, tad siūlome degustacinius rinkinius ar vakarienes, kurių metu išragausite karštuosius patiekalus. Degustacijos metu bus dar paprasčiau rasti kompromisą ir įvertinti mūsų siūlomą patiekalų kokybę bei estetinį pateikimą.
Vertinantiems gurmanišką skonį, pasiūlysime mūsų vizitine kortele laikomą itališkos virtuvės meniu: mėsos ir vaisių skonių derinius, karamelizuotas daržoves bei jūros gėrybes. Svečių pasitikimui skirti vieno kąsnio užkandžiai taip pat gali būti neįprasti ir kūrybiški bei derinami prie bendros Jūsų šventės vizijos. Mūsų virtuvės šefai siūlo rinktis: pomidorų salsą su kremine mozzarella, bazilikų bei graikinių riešutų pesto, gardintu graikiniais riešutais bei kepintu baziliko lapeliu ar prancūziško Roquefort sūrio, graikinių riešutų ir karamelizuotų kriaušių verinus – garantuojame, kad tokie skonių deriniai maloniai nustebins net visko mačiusius gurmanus.
Šių metų tendencijos rodo, kad sparčiai populiarėja furšetiniai stalai, džentelmenų ir damų kampeliai bei ryškūs dekoro akcentai. Pastebima, kad jaunieji renkasi prabangesnius, įmantresnius užkandžius, tad Food projects komanda gali pasiūlyti varlių šlauneles, įvairių skonių brusketas ir vaisius šokolade, kurie puikiai derės prie burbuliukų ir stipriųjų gėrimų.
Jaunųjų tortas vis dar išlieka vestuvių šventės akcentu, tačiau tendencijos rodo, kad visas saldus stalas tampa šventės dekoro dalimi. Saldaus stalo puošimas prasideda nuo saldėsių, tad mūsų komanda siūlo nedidelius, žavingai atrodančius desertus, kurie derinami prie bendros vestuvių spalvų gamos ir pateikiami aukštose taurėse, vieno kąsnio šaukštuose ar nedideliuose indeliuose. Food projects virtuvės šefai siūlo platų desertų asortimentą: nuo klasikinio tiramisu ar panna cottos iki šokolado putėsių ar natūralaus graikiško jogurto deserto su karamelizuotu rudojo cukraus kremu. Desertus gardiname šviežiomis uogomis bei vaisiais, karamelizuotais riešutais, mūsų gamybos karamele ar kitais padažais. Esame pasiruošę pateikti naujų, neatrastų skonių sintezių pagal individualius jūsų pageidavimus.
Tikime, kad estetika, subtili prabanga, nepriekaištingas aptarnavimas ir kokybė – kiekvienos sėkmingos bei gražios šventės garantas. Jūsų šventė mums tokia pat svarbi kaip ir Jums, tad pasirūpinsime ne tik šventiniu stalu bei dekoracijomis, bet ir visa reikiama įranga: nuo stalo įrankių, taurių iki staltiesių. Palikite visus rūpesčius mums ir mėgaukitės kiekviena savo šventės akimirka.
Renginio užklausa