Food Projects

Renginio vaišės – įmonės įvaizdžio dalis

Neabejojame, kad apie Jūsų renginį, konferenciją ar įmonės jubiliejų dar visi ilgai kalbės. Bet koją gali pakišti net ir pačios mažiausios smulkmenos – prastas maistas ar aptarnavimas. Juk norint sukurti teigiamą įvaizdį, svarbi kiekviena detalė, todėl Food Projects komanda pasiruošusi nustebinti Jūsų svečius nepriekaištingu maisto skoniu, pateikimu bei aptarnavimu.

Banketai, furšetai, įmonių pristatymo ir kiti verslo renginiai – mūsų komandos kasdienybė. Mes įsitikinę, jog renginio vaišės tampa tam tikra komunikacijos forma, tad skoningas pateikimas, netradiciniai skoniai ir dekoras – tai įmonės ar renginio įvaizdžio dalis. Food projects komanda padės Jums suorganizuoti tiek vidinį, tiek išorinį įmonės renginį: banketą po konferencijos, garbių svečių priėmimą ar jubiliejų. Turime patirties dirbant net pačiomis keisčiausiomis sąlygomis: vakarėlio svečius esame aptarnavę Pociūnų aerodrome ar viešojoje bibliotekoje. Priklausomai nuo Jūsų renginio pobūdžio bei pageidavimų, maistas furšetams vienu metu gali būti patiektas net 500 žmonių.

Vidiniai įmonės renginiai: jubiliejai, Kalėdiniai vakarėliai, sezoniniai ar komandos formavimo vakarėliai – padeda formuoti atviresnį ryšį tarp kolegų, atrasti bendrus interesus ir pomėgius. Be abejo, įmonės vakarėlis gali būti puiki vadovų padėka darbuotojams už indėlį į verslo sėkmę. O geriausiai pokalbiai užsimezga prie skanaus ir kokybiško maisto. Vieno kąsnio užkandžiai  ir spalvingi gaivieji gėrimai – puikus derinys sėkmingam verslo renginiui. Food projects virtuvės šefų komanda tokiems renginiams siūlo rinktis itališkos virtuvės patiekalus: sultingą anties krūtinėlę, patiekiamą su žaliaisiais lęšiais ir šparaginėmis pupelėmis, vyno ir gravy padaže ruoštą jautieną, gardintą trumų aliejumi ar ypatingą lašišos kepsnį su džiovintais pomidorais ir ančiuviais. Itališkos virtuvės skoniai – subtilūs, išraiškingi ir švelnūs, tad puikiai tinka, kai planuojate šventės meniu žmonėms, kurių asmeniškai gerai nepažįstate. Galiausiai savo svečius galite nustebinti įvairiausiais desertais, kurių spalvinė gama su derinama prie pagrindinės šventės spalvos ir temos. Išskirtinai mūsų virtuvės šefai gali pasiūlyti klasikinių prancūziškų desertų variacijas, tokias kaip: riešutų sviesto šokoladinis tiramisu, gardintas Food projects šefų gamybos karamele ar įvairių vaisių skonių panna cotta.

Jeigu ruošiate išorinį įmonės renginį, pavyzdžiui, naujos produkcijos pristatymą, įmonės filialo atidarymą, labdaros vakarą, atvirą konferenciją ar prezentaciją, siūlome rinktis furšetinio tipo renginį. Tokiu būdu Jūsų svečiai galės laisvai judėti ir bendrauti, o Food projects komanda pasirūpins, kad maistas furšetams atspindėtų Jūsų įmonės įvaizdį, esmines spalvas ir skoniu bei estetiniu pateikimu nustebintų kiekvieną šventės dalyvį.

Furšetiniam stalui siūlome rinktis užkandžius nedideliuose indeliuose bei taurėse – jie žavingai atrodo ir yra patogūs vartojimui. Pavyzdžiui: taurėje sluoksniuotas riccotos kremo, rūkytos lašišos, juodos duonos ir laiškinių česnakų užkandukas, gardintas ikrais arba taurėje tiekiama skrudinta karališka krevetė su saldžiarūgščiu padažu tikrai kels susižavėjimą ir apetitą. Renkantis meniu furšetiniam stalui, nereikėtų pamiršti, kad vieno kąsnio sumuštinukai visada išliks madingi. Food projects komanda turi kitokį požiūrį į tradicijas bei maistą, tad viską siūlo pateikti originaliai ir šiek tiek kitaip. Šiuo atveju mes siūlome įprastus sumuštinukus keisti į sluoksniuotos tešlos kąsnelius su kumpiu kremu ar miniatiūrinius krosanus su pelėsinio sūrio ir kriaušių įdaru – garantuojame, kad Jūsų svečiai bus sužavėti!

Tendencijos rodo, kad pastaraisiais metais ypač populiarėja atskiri furšetiniai stalai, skirti vyrams ir moterims. Mūsų komanda pasiruošusi tai įgyvendinti ir Jūsų verslo renginio metu: ypatingas stalo puošimas, išskirtinis aptarnavimas ir kruopščiai paruoštas džentelmenams ir damoms skirtas maisto bei gėrimų meniu. Prie stipriųjų gėrimų ir vyriškų pokalbių puikiai tiks itališkų vytintų bei džiovintų mėsų rinkinys su daržovių suktinukais ir įvairiais pagardais. Damos ir burbuliukai visada derinasi su rozmarino aromatu praturtintomis parmezano tūtelėmis su vytinto kumpio putėsiais.

Food projects komanda garantuoja nepriekaištingą kokybę, estetiką, prie Jūsų renginio tematikos derinamą dekorą ir netikėtus bei malonius skonių derinius. Mumis pasitiki tokios įmonės kaip „Ryanair”, „Wizzair”, „Western Union”, „Vytautas mineral spa“ ir daugelis kitų. Rašykite mums ir mes pateiksime individualų pasiūlymą Jūsų renginiui.

Renginio užklausa

 

Nuolaida užsakymui

Užsiregistruokite Food Projects naujienlaiškiui ir mes Jums atsiųsime 10% nuolaidos kodą pirmam Jūsų užsakymui.

Sekite naujienas