Dažnai susiduriama su problema, kai norisi, kad maistas šventėms būtų originalus ir neįprastas, tačiau vis tiek neįsivaizduojama jubiliejaus be tradicinės baltos mišrainės ar silkės pataluose. Tradicinė lietuviška virtuvė pernelyg kasdieniška ir pabodusi, todėl mūsų komanda rado puikų kompromisą, kaip suderinti tradicinius skonius ir šiuolaikišką patiekimo konceptą. Food projects virtuvės šefai svečius siūlo pasitikti pagal tautinio paveldo receptą paruoštu senoviniu ir itin tirštu spanguolių kisieliumi, gardintu šviežiomis uogomis, patiektu nedidelėse taurelėse.
Kol svečiai renkasi, puikiai tiks vieno kąsnio užkandžiai: nedideliuose indeliuose patiektas šaltibarščių kremas arba medumi glazūruoto naminio varškės sūrio vėrinukai su gervuogėmis. Neabejojame, kad tokie netradiciniai gerai pažįstamų skonių deriniai nepaliks abejingų ir žadins apetitą.
Šiuolaikiškai patiekti lietuviški patiekalai patenkins vyresnių svečių poreikius ir tikrai nustebins jaunimą. Lietuviškos virtuvės maistas šventėms puikiai tiks, jei organizuojate jubiliejų ar kitą vakarėlį tautine tematika ar turite svečių iš užsienio. Food projects virtuvės šefai nesiliaus Jūsų stebinti ant stalo patiekdami tradicinės lietuviškos silkės užkandėlę su pagardais serviruojamą vieno kąsnio šaukštuose, vyne troškintą jaučio liežuvį su lietuvišku sūriu ir mūsų virtuvės šefų gamybos petražolių majonezu ar sezoninių daržovių ir vištienos veriną, kuris savo skoniu ir kvapu primins visų taip mėgiamą šaltieną.
Jei norite, kad Jūsų šventės stalas išsiskirtų kūrybiškais ir netikėtais sprendimais, pasiūlysime Jums lietuviškos skumbrės ar burokėlių carpaccio arba naminio ožkų sūrio pyragaičius, gardintus svogūnų džemu. Jūsų šventės dekoravimas – toks pat svarbus kaip ir patiekiamas maistas, tad palikite jį Food projects komandai, o mes sukursime nepaprastą dermę tarp patiekalų ir dekoracijų spalvų bei stiliaus. Mūsų komanda pasirūpins visomis reikiamomis detalėmis ir atributais: nuo stalo įrankių, lėkščių bei taurių iki išskirtinių dekoro akcentų. Jūsų šventei galime pasiūlyti gyvų samanų dekoracijas, įvairias pakylas, kelmus ir profesionalaus dekoratoriaus paslaugas.
Kaip ir kiekvienos šventės, taip ir jubiliejaus, akcentas – saldus stalas, tačiau renkantis lietuviškos virtuvės variacijų meniu, siūlome lietuvių mėgstamą minkštutį medaus tortą. Taip pat rekomenduojame svečius vaišinti išskirtiniais, moderniais, lietuviškais skanėstais: rauginto pieno drebučiais su vaniliniu cukrumi ir miško uogų kepurėlėmis, naminės juodos duonos desertais, gardintais cinamonu, grietinėle ir šviežiomis trintomis bruknių uogomis ar kvapniais morkų pyragaičiais su lengvu varškės bei medaus kremu ir švelnios karamelės akordu.
Individualios šventės ir jubiliejai darosi vis spalvingesni, žmonės nebijo eksperimentuoti ir išsiskirti, o spalvinė gama darosi vis platesnė. Food projects komanda pasirūpins, kad Jūsų šventėje vyraujanti spalva ir stilius atsispindėtų dekoracijų ir netgi desertų kompozicijose.
Paskutinių metų šventinio stalo tendencijos rodo, kad žmonės vis dažniau renkasi furšetinius stalus bei atskirus staliukus vyrams ir moterims. Mūsų komanda gali įgyvendinti džentelmenų ir damų staliukų variacijas ir su lietuviškais patiekalais. Food projects virtuvės šefai siūlo išskirtinės kokybės vytintos kiaulienos, jautienos ir žvėrienos mėsos rinkinius, patiektus su naminės juodos duonos riekelėmis bei daržovėmis. Tokie užkandžiai puikiai tiks prie stipriųjų gėrimų ir vyriškų pokalbių. O saldūs vieno kąsnio užkandžiai ir spalvingi kokteiliai džiugins jubiliejaus viešnias.
Mūsų komanda tiki, kad tradicinė lietuviška virtuvė gali sužibėti kitomis spalvomis ir stebinti ne tik skoniu, bet ir išvaizda. Garantuojame, kad Jūsų svečiais neliks abejingi.
Renginio užklausa