Food Projects

Užkandžiai verslui: nuo vieno kąsnio užkandžių iki pietų dėžučių

Pietų dėžutės, dar vadinamos lunchbox‘ais – puiki pietų alternatyva ne tik ekskursijų grupėms, bet ir seminarų, konferencijų, mokymų ir kitų renginių dalyviams, kai nėra galimybės padengti furšetinio stalo su vieno kąsnio užkandžiais ir kava.

Įsivaizduokite, darbuotojų grupei organizuojate išvyką, kurios dienotvarkė tokia įtempta, kad neturėsite laiko net sustoti papietauti. Ne, savo sumuštinių dėžučių iš kuprinių traukti nereikės. Mes pasirūpinsime, kad Jus laiku pasiektų specialiai paruoštos pietų dėžutės kiekvienam ekskursijos dalyviui. Pietų dėžutės rinkinį sudaro pasirinktos salotos, tortilija ar sumuštinis, vaisiai, vanduo ar sultys, šokoladas ar javainis. Visus dėžutės komponentus suderiname iš anksto, pagal Jūsų poreikius bei biudžetą vienam asmeniui. Specialias pietų dėžutes galime pristatyti 10 žmonių ir didesniems kolektyvams į Jums patogią vietą didžiuosiuose Lietuvos miestuose.

Organizuojate svarbų renginį, banketą, pasisėdėjimą su draugais gamtoje ar vaiko gimtadienį žaidimų erdvėje? Mes mielai padėsime ir pasirūpinsime Jūsų šventinio stalo užkandžiais bei dekoru. Sumuštinukų skonių ir pateikimo būdų gali būti pačių įvairiausių, tačiau mūsų virtuvėje atsispindi prancūziški ir itališki skoniai. Būtent vieno kąsnio užkandžiai ir kilo iš Prancūzijos, todėl šios šalies skoniai dominuoja ant furšetinio stalo. Tuo tarpu vyno stalui rekomenduojame rinktis itališkų sūrių bei mėsos užkandžius.

Jei planuojate didesnę šventę, vieno kąsnio užkandžius rekomenduojame rinktis pagal renginio tematiką ir laiką. Vieni užkandžiai puikiai tiks svečių pasitikimui, kiti – furšetiniui, dar kiti – vyno, viskio ar alaus stalui. Populiariausi vieno kąsnio užkandžiai: sluoksniuotos tešlos kąsneliai su įvairiais įdarais, rūkyta lašiša, sluoksniuota su svieste kepintais obuoliais bei spragintais ryžiais, vyne troškintas jaučio liežuvis su įvairias pagardais, mini krosanai su pelėsiniu sūriu ir kriaušėmis, skrudintos karališkos krevetės, pačių gaminamas paštetas ir kiti.

Kad Jūsų stalas atrodytų skaniai ir estetiškai, siūlome gurmaniškus verinus – Prancūziškus užkandžius, kurie pateikiami vienkartiniuose indeliuose. Verinai – tai modernus ir estetiškas sprendimas užkandžiams, turintiems kreminės ar skystos konsistencijos. Juose maistas atrodo itin subtiliai ir skoningai. Keletas tokių mūsų siūlomų verinų: prancūziškas mimosa kiaušinių verinas su garstyčiomis, skrebučiais, Prosciutto Cotto kumpiu bei naminiu žaliuoju majonezu; Prancūziško Roquefort sūrio, graikinių riešutų ir karamelizuotų kriaušių verinas; sultingos anties Confit juostelių ir grūstų žaliųjų žirnelių verinas, gardintas gruzdinta šonine ir kiti gurmaniški skoniai, kuriuos kuria geriausi Prancūzijos virtuvės šefai.

Be abejo, užkandžiai gali būti ir saldūs. Juk tortas vis dažniau keičiamas į saldžius pyragaičius. Mūsų saldus stalas taip pat kvepia Prancūzijos skoniais, tokiais kaip įvairių skonių tiramisu, panna cotta, crème brûlée, riccota sūrio pyragėliai ar plikytos tešlos pyragaičiai.

Įvardinti visų užkandžių, kuriuos ruošia mūsų virtuvės meistrai, tiesiog neįmanoma, nes kiekvieną sezoną mūsų virtuvės šefai pasiduoda kulinarinėms improvizacijoms, sukurdami naujus skonius ir vaizdus. Parašykite mums ir pagal Jūsų šventės ar renginio vietą, paskirtį, svečių skaičių ir kitus poreikius, padėsime parinkti skaniausius gurmaniškus rinkinius Jūsų svečiams. Garantuojame, kad visus patiekalus gaminame pagal autentiškas receptūras, todėl tokių pačių šventinių užkandžių nerasite niekur kitur. Būkite ramūs dėl savo šventinio maisto!

Renginio užklausa

 

Nuolaida užsakymui

Užsiregistruokite Food Projects naujienlaiškiui ir mes Jums atsiųsime 10% nuolaidos kodą pirmam Jūsų užsakymui.

Sekite naujienas